Kesän tyyli haltuun!

6.06.2011 - 0:53 / absurdia.

Music powered by gobarbra.com.

Kategoria: kemi.
Tagit: , , , , ,3 vastausta - “Kesän tyyli haltuun!”

 1. Didu Kirjoittaa:

  SUSI TULEE!

 2. absurdia Kirjoittaa:

  No niin, ironia on nii vaikia taiteen laji.

 3. Anna Kirjoittaa:

  Hei Kati,

  Olen Anna Honkanen Oulun Sarjakuvaseurasta. Olen tekemässä Ruutukaava-verkkolehden (www.ruutukaava.com) seuraavaan numeroon esittelyartikkelia pohjoissuomalaisista sarjakuvablogeista ja verkkosarjakuvista. Saisiko sinun blogisi sisällyttää artikkeliin? Kukin blogi saa artikkelissa aukeaman verran tilaa, johon tulee lyhyt esittelyteksti (sähköpostihaastattelun perusteella) ja mielellään paljon kuvia blogista. Ilmoita minulle mahdollisimman pian sähköpostitse, mikäli olet kiinnostunut.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Viimisimmät raapustukset

Arkisto

Katigoria

Avainsanat

Blogeja & nettisarjiksia

Muuta

Kävijät

11022010 lähtien:
wordpress visitor